Apple готується випустити смартфон в стилі iPhone 4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готується випустити смартфон в стилі iPhone 4

Технології&Авто
791
Ймовірно, наступне покоління iPhone отримає зовсім іншу металеву рамку, яка буде схожа на ту, що використовувалася в моделі iPhone 4.
Відомий аналітик Мін-Чі Куо вважає, що такий смартфон може бути представлений вже в 2020 році.
Хоча ідея Apple переглянути старий дизайн може здатися дивною, це має сенс на кількох рівнях. IPhone 4 був анонсований ще в червні 2010 року, тому, якщо Apple перезавантажить дизайн iPhone 4 в 2020 році, це буде хорошим способом відсвяткувати 10-річний ювілей гаджету, а також віддати данину поваги одному з найпопулярніших дизайнів iPhone.
Крім того, вибір більш компактного дизайну iPhone може допомогти об’єднати лінійки iPhone і iPad, особливо після того, як торік Apple дала iPad Pro товщий, більш незграбний корпус в порівнянні з більш вигнутими корпусами на попередніх iPad.
Крім того, за словами Куо, до 2020 року наступна партія iPhone отримає нову лінійку екранів розміром від 5,4 до 6,1 дюйма і більше, причому всі три нові моделі будуть оснащені OLED-екранами.
Втім, пристрої 2020 року не просто клонами iPhone 4 збільшеного розміру, позаяк Куо стверджує, що Apple також буде використовувати скляні панелі 2.5D, щоб надати таким iPhone більш плавний, більш округлий вигляд.
Компанія не міняла дизайн iPhone вже з 2017 року, коли з’явився ювілейний iPhone X. Глобальну зміну відклали на 2020 рік. Нові смартфони зміняться кардинально не тільки зовні, головним нововведенням стане підтримка 5G.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас