В серпні держбюджет отримав на 3 мільярди гривень більше ПДВ, ніж минулого року - Верланов (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В серпні держбюджет отримав на 3 мільярди гривень більше ПДВ, ніж минулого року - Верланов (інфографіка)

Казна та Політика
194
У вересні сума нарахованого податку на додану вартість за підсумками серпня 2019 року склала 19,8 млрд грн. Це на 2,9 млрд грн, або на 17,2 % більше аналогічного періоду 2018 року (16,9 млрд грн).
Про це повідомив голова Державної податкової служби Сергій Верланов.
За словами голови ДПС, подібного результату податківцям вдалося досягти завдяки наполегливій аналітичної роботи та ефективній роботі сектору мінімізаторів, в тому числі компаній, які використовують з метою конвертації.
«Наполеглива аналітична робота – вже дозволяє приносити мільярди в державний бюджет. Без «маски-шоу», без «пресування» платників податків, без ганебних «планових штрафів», – зазначив Верланов.
При цьому станом на серпень 2019, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, база оподаткування зросла лише на 2,2% з 723 до 739 млрд грн, тобто майже не змінилася.
«Ми робимо все, щоб Нова Податкова реалізувалася як справжня сервісна служба з якісним адмініструванням податків. Навіть перші кроки в цьому напрямку вже демонструють більшу ефективність, ніж у старої структури», – підсумував Сергій Верланов.
В серпні держбюджет отримав на 3 мільярди гривень більше ПДВ, ніж минулого року - Верланов (інфографіка)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас