"Нафтогаз" продаватиме ОСББ газ на зиму за фіксованою ціною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" продаватиме ОСББ газ на зиму за фіксованою ціною

Енергетика
710
НАК «Нафтогаз України» запустив програму «Газовий запас» для ОСББ з власними котельнями та інших виробників теплової енергії.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Зазначається, що це дозволить ОСББ нівелювати очікуване ринком зростання цін на газ та захистити своїх клієнтів, які мешкають у багатоквартирних будинках, від підняття тарифів на тепло.
Скористатися пропозицією зможуть тепловиробники, які не мають боргів за спожитий газ. Для цього їм необхідно звернутися в Нафтогаз, підписати угоду та здійснити 100% передоплату газу до 18 жовтня.
Вартість газу – 6 145,31 грн з ПДВ за 1 тис. куб. м (без урахування вартості розподілу газу).
Період використання: використовувати закуплений газ ОСББ зможуть в період з 1 листопада 2019 року до 31 березня 2020 року.
Кожен виробник тепла також має право на закупівлю газу у Нафтогазу на регульованих умовах, встановлених державою (ПСО). Ціна за договором ПСО змінюється слідом за ринковою ціною газу.
Якщо ринкова ціна газу, навпаки, впаде, – споживач також зберігає можливість скористатися найнижчою ціною: для цього необхідно перейти на використання газу за стандартним договором ПСО, а «Газовий запас» — зберегти на наступні місяці. При цьому обсяги, використані за договором ПСО, треба буде оплачувати окремо.
Якщо протягом періоду постачання газу в межах пропозиції «Газовий запас» (з 1 листопада 2019 року до 31 березня 2020 року) клієнт не використає весь передоплачений обсяг, – залишок коштів повернеться на рахунок клієнта.
Споживачі, які підпишуть стандартний договір ПСО і передплатять певні обсяги в межах «Газового запасу», зможуть самостійно обирати, на умовах якого з двох договорів вони будуть отримувати газ.
Детальніше ознайомитись з умовами пропозиції Нафтогазу «Газовий запас» для ОСББ та інших тепловиробників можна за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас