Економічне зростання в 40% забезпечать концесії, приватизація і ринок землі – нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економічне зростання в 40% забезпечать концесії, приватизація і ринок землі – нардеп

Казна та Політика
1093
Заплановане зростання економіки на рівні 40% в Україні забезпечать приватизація і здача в оренду на умовах концесії державних і комунальних об’єктів, а також запровадження ринку землі.
Про це повідомив голова комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха у рамках Форуму національної бізнес-коаліції в Києві.
“З потенційних точок зросту – це, безперечно, приватизація і корпоратизація, питання концесії також сприятиме, і ми очікуємо на суттєві вливання в економіку щонайменше від здачі двох портів в Україні, створення приватних доріг, передачу в концесію аеропортів, ми говоримо про відкриття ринку землі”, – зазначив нардеп, відповідаючи на запитання про чинники, що забезпечать зростання економіки на рівні 40% протягом 5 років.
При цьому він додав, що надходження від приватизації, концесії та відкриття ринку землі не були включені до бюджету, оскільки відповідні закони ще не ухвалені, тож поточний проект Держбюджету на наступний рік ґрунтується на чинному законодавстві, утім, відповідні зміни можуть бути внесені в проект бюджету вже до ІІ читання у разі ухвалення окремих необхідних законів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас