Apple вкладе $1 млрд у виробництво iPhone в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вкладе $1 млрд у виробництво iPhone в Індії

Фондовий ринок
914
Технологічний гігант Apple готується вкласти великі інвестиції в розвиток свого виробництва в Індії. За наявними відомостями, цей крок пов’язаний з планами американської компанії почати експорт вироблених в країні iPhone по всьому світу.
Про це повідомляє Times of India з посиланням обізнані джерела.
«Apple вкладе в Індію $1 млрд через своїх партнерів. Вироблена ними продукція послужить для задоволення попиту на товари Apple на ринках по всьому світу», – заявило виданню офіційне джерело, ім’я якого не розкривається.
Apple прийняла рішення про додаткові інвестиції в Індію на тлі торгової війни США і КНР, через яку компанії, які сильно залежать від виробничих потужностей у Китаї, шукають інші майданчики для випуску своєї продукції.
Інвестиційним партнером Apple в Індії виступить тайванський виробник електроніки Foxconn, який вважається основним підрядником розробника iPhone. Продукція Apple, що випускається на фабриці Foxconn в індійському місті Ченнаї, буде постачатися на глобальний ринок.
За словами джерела, вироблена в Індії продукція зараз проходить тестування. Також співрозмовник додав, що Apple «намагається прояснити питання» про експортні пільги, які пропонує уряд країни.
В Apple також розраховують, що розширення виробництва в Індії, в тому числі продукції, призначеної на експорт, спростить для компанії процедуру відкриття в країні власних роздрібних магазинів. За наявними даними, Apple збирається відкрити в Індії три свої фірмові магазини в найбільших індійських містах – Мумбаї та Делі.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас