Столичні школярі та студенти отримають пільгові Е-квитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичні школярі та студенти отримають пільгові Е-квитки

Особисті фінанси
1077
У Києві для учнів до кінця року створять єдиний електронний учнівський квиток. Для студентів – студентську транспортну картку.
Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.
“У зв’язку зі впровадженням єдиного електронного квитка в Києві, з’явилось багато питань від різних груп населення, особливо щодо пільг. Повідомляємо, що для учнів електронний учнівський квиток буде виготовлений до кінця року”, – ідеться в повідомленні.
Квиток для школяра:
  • можна отримати безкоштовно,
  • діє впродовж усього навчання в школі на всі види транспорту,
  • у випадку втрати квитка можна буде придбати за символічну плату (близько 100 грн), замовивши через особистий кабінет киянина. Він буде пільговий, без обмеження поїздками.
Транспортна картка для студентів:
  • можна купувати транспортні продукти з 50% знижкою.

Довідка Finance.ua:

  • З 1 листопада у київському наземному транспорті не продаватимуть паперові квитки, а в метрополітені – жетони і “зелені” картки.
  • “Зелену” картку метро можна здати у будь-якій касі – пасажиру повернуть її заставну вартість. Користувач отримає заставну вартість, що залежить від часу придбання картки.
  • У касах можна придбати та поповнити Kyiv Smart Card. Вартість картки — 50 грн. При поповненні на велику кількість поїздок діють знижки, як в метрополітені: при купівлі до 10 – вартість кожної обійдеться в 8 гривень. А якщо поповнити картку відразу на 50 – одна поїздка обійдеться 6,5 гривні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас