Укравтодор оголосив тендер на капремонт траси Київ – Одеса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор оголосив тендер на капремонт траси Київ – Одеса

Казна та Політика
963
Державне агентство автомобільних доріг України оголосило міжнародний тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги М-05 Київ – Одеса.
Про це повідомляє прес-служба Укравтодору в Facebook.
Ремонт планують зробити на трьох ділянках загальною протяжністю 31 кілометр: 87 – 98 км (ділянка від з’їзду на м. Біла Церква до с. Бикова Гребля), 98 – 113 км (ділянка від с. Бикова Гребля і до межі Білоцерківського та Ставищенського районів), 113 – 128 км (ділянка від межі Білоцерківського та Ставищенського районів і до смт. Ставище).
«Укравтодор оголосив тендер на капітальний ремонт останньої частини траси М-05 Київ – Одеса в Київській області, яка знаходиться в ненормативному стані. Певен, що вже дуже скоро траса М-05 в Київській області стане однією із найкращих автомобільних доріг України», – зазначив Олександр Кава, радник голови Укравтодору.
Відповідно до умов тендеру, компанії-претенденти повинні продемонструвати наявність успішного досвіду робіт в ролі підрядника (генпідрядника або субпідрядника) за останні 5 років, мати кваліфікований персонал та продемонструвати наявність основного обладнання достатньої потужності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас