Die Welt: Світовій економіці загрожує глобальний спад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Die Welt: Світовій економіці загрожує глобальний спад

Світ
1174
Найбільші економіки світу, які зростали тандемом, тепер, імовірно, разом і скорочуватимуться. Світові загрожує глобальний спад.
Про це пише німецьке видання Die Welt.
«Китайська економіка зростає найповільніше за останні 25 років, у Японії можлива рецесія. Скоротилася за минулий квартал і британська економіка, а жорсткий Brexit, можливо, принесе країні спад кон’юнктури. Бояться рецесії й у США», — йдеться в матеріалі.
Зауважується, що майже всюди причина в політиці. В ухвалених чи відкладених рішеннях.
«У Європі тривала колотнеча довкола Brexit призвела передовсім до єдиного результату — всезагальної непевності. Державні фінанси Італії досі дають привід для хвилювання. На іншому боці Атлантики президент Сполучених Штатів Дональд Трамп веде торговельну війну не лише з Китаєм, а й зі Мексикою. Інші політики беруть на озброєння Трампову стратегію досягати своїх економічно-політичних вимог штрафними митами та іншими агресивними засобами; за останній час, наприклад, Японія та Південна Корея», — пише Die Welt.
Усе це, констатує видання, відбивається на бізнесових цифрах, і в Німеччині теж. Адже її економіка тісно пов’язана з рештою світу.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас