Стартап з США випробував дрон для перевезення вантажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап з США випробував дрон для перевезення вантажів

Технології&Авто
637
Американський стартап Elroy Air 14 серпня 2019 року провів перші льотні випробування перспективного вантажного дрона, що розробляється для перевезення важких вантажів.
Як пише Aviation Week, завершити розробку нового апарату і ввести його в комерційну експлуатацію стартап планує в 2020 році.
Сьогодні безліч компаній займаються розробкою вантажних дронів, які планується використовувати для доставки покупок, посилок, перевезення донорських органів. Здебільшого такі апарати призначені для транспортування вантажів масою до 3 – 3,5 кілограма. Elroy Air створює безпілотник, здатний перевозити вантажі масою від 100 до 225 кілограмів. Новий дрон створюється за літаковою схемою.
Він оснащений двома балками, розташованими по боках від фюзеляжу. На кожній з балок розміщені три електромотори з несучими повітряними гвинтами для вертикальних зльоту і посадки. Безпілотник також оснащений штовхальним повітряним гвинтом для горизонтального польоту по-літаковому. Апарат оснащений вантажним контейнером, який закріплюється під фюзеляжем. Маса безпілотника становить 551 кілограм. Апарат, оснащений гібридною руховою установкою, здатний виконувати польоти на відстань до 500 кілометрів, причому весь політ буде проходити в повністю автономному режимі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас