«Нафтогаз» назвав попередню ціну газу для споживачів на листопад-грудень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» назвав попередню ціну газу для споживачів на листопад-грудень

Енергетика
3990
Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” прогнозує ціну на природний газ для споживачів на умовах положення про накладення спеціальних зобов’язань (ПСЗ) в розмірі 7 184,8 гривень/тис. куб. м (без ПДВ) на листопад і грудень 2019 року.
Про це йдеться в пояснювальній записці до проекту фінансового плану “Нафтогазу”, що є в розпорядженні Українських Новин.
“Ціни реалізації природного газу для споживачів, які підпадають під дію спеціальних зобов’язань, розраховані відповідно до п.12 положення про ПСО з 1 листопада по 31 грудня – розраховані відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 19 жовтня 2018 №867 “Про затвердження Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу” та становить 7 184,8 гривень/тис. куб. м без ПДВ”, – йдеться в ній.
При цьому в записці повідомляється, що ціна газу за ПСЗ з 1 червня по 31 жовтня буде на рівні прогнозованої ціни імпортованого газу без вартості входу в газотранспортну систему (ГТС) України.
Зазначається, що ціна для споживачів, які не потрапляють під дію ПСЗ, встановлюється “Нафтогазом” самостійно і складе 7 479,6 гривень/тис. куб. м (без ПДВ).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас