Міжбанк: якими будуть торги перед триденними вихідними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжбанк: якими будуть торги перед триденними вихідними

Валюта
1358
У п’ятницю на валютному ринку не варто чекати великих обсягів операцій. За нашими розрахунками, статистика торгів не перевищить 260-280 млн доларів при укладенні до 440 угод. Основна причина – майбутні триденні вихідні та зниження ділової активності у бізнесу в цей період.
Тому сьогоднішні торги будуть досить млявими, але саме в такі дні у спекулянтів з’являється шанс “пограти курсом” на малих обсягах і похитати ринок.
Фактор ліквідності сьогодні буде знівельовано “п’ятничним ефектом”. Коррахунки банків впали на 0,9 млрд -до 47,2 млрд гривень, і навіть заходи великих сум від погашення облігацій попередніх випусків і депсертифікатів вже особливо на це не вплинуть (просто не встигнуть за часом, з огляду на специфіку передсвяткової роботи міжбанку).
Протистояння інтересів великих експортерів та імпортерів сьогодні продовжиться, а спекулянти будуть працювати як «в дві сторони», так і намагатися, підлаштовуючись під дії великих гравців, по можливості похитати курс протягом сесії.
Як і вчора – при надлишку пропозиції долара на торгах – Нацбанк вийде з його викупом через Matching.
Ми на сьогодні прогнозуємо розширення коридору по долару в межах 25,00-25,25 гривень за рахунок можливих спекулятивних атак на гривню. Як і вчора – фактично нижче позначки в 25 гривень курс долара, на нашу думку, сьогодні не піде. Причина та сама – потенційними викупами надлишку валюти з міжбанку регулятор зіграє на підтримку валютних котирувань в цих межах.
Курс долара на Міжбанку – графік:
Середні курси валют на Міжбанку після відкриття ринку:
долар США – 25,03 / 25,06
євро – 27,77 / 27,80
російський рубль – 0,3811 / 0,3820
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас