Служба доставки США почала тестувати безпілотні вантажівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Служба доставки США почала тестувати безпілотні вантажівки

Технології&Авто
354
Американська служба доставки UPS вже більше трьох місяців здійснює перевезення вантажів в Аризоні безпілотними вантажівками.
Про це повідомляє GearBrain.
Варто зазначити, що випробування цього транспорту розпочалось ще у травні 2019 року, але компанії про це не повідомляли.
В TuSimple вважають, що її послуги можуть допомогти компаніям зекономити 30% від суми, які вони витрачають на перевезення. Сервіс фірми працює на рівні автівок з автономним рівнем 4, що значить, що інтелектуальна система може самостійно керувати вантажівкою. Тим не менш, законодавство Аризони вимагає, щоб в транспортних засобах такого рівня все одно був водій.
«UPS прагне до розробки та впровадженню технологій, які дозволяють нам більш ефективно керувати нашої логістичною мережею, – сказав Скотт Прайс, головний спеціаліст із стратегії та трансформації UPS. – Незважаючи на те, що повністю автономні авто без водія мають ще бути вдосконалені, нас надихають досягнення в галузі гальмування та інших технологій, які освоюють такі компанії як TuSimple».
Видання повідомляє, що кожен тягач з напівпричепом, який бере участь в тестуванні, оснащено дев’ятьма камерами і лідарами.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас