Обрано найбезпечніший електромобіль року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обрано найбезпечніший електромобіль року

Технології&Авто
9989
Перший повністю електричний позашляховик Audi, модель E-Tron, став першим автомобілем на акумуляторних джерелах живлення в 2019 році, якому вдалося пройти всі необхідні випробування і отримати нагороду Top Safety Pick+ від Інституту безпеки дорожнього руху США (IIHS), повідомляється на сайті установи. До цього такі моделі, як Tesla Model S або Chevy Bolt зазнали в ньому невдачі. Інститут опублікував відео, на якому з краш-тестом можна ознайомитися на власні очі.
E-Tron отримав хороші оцінки за всіма параметрами в категорії «ударостійкість». В інституті також виявили, що система автоматичного екстреного гальмування автомобіля Pre Sense Front під час тестів спрацьовувала чудово, убезпечивши машину від зіткнення на швидкості в 25 миль на годину (40 км. на годину).

Карти для водіїв

В The Verge відзначають, що для E-Tron такі висновки інституту дуже доречні, адже свого часу автовиробник виявив дефект ущільнювача, який міг викликати проникнення вологи у відсік батареї, що майже завжди провокує загоряння. Репутація моделі трохи зіпсувалася, але зараз вона може знову завоювати своє.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас