Первые автобусы на водородном топливе вышли в рейс в Малайзии (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Первые автобусы на водородном топливе вышли в рейс в Малайзии (фото)

Технології&Авто
2972
Перші автобуси на водневому паливі почали випробувальні рейси в Малайзії. Про це повідомляє bigmir з посиланням на borneopost.com.
1 серпня цього року, незважаючи на скептичне ставлення в суспільстві, почали свої пробні рейси автобуси на водневому паливі в Кучінгу, Малайзія.
Червоно-білі машини з помітними написами “Zero Emission” і “Hydrogen Bus” здійснюють звичайні поїздки по місту, щоправда поки що без пасажирів. Пояснюється це тим, що на стадії експерименту відбувається спостереження за приладовими показниками і вивчаються питання витрати палива залежновід погодних умов та інтенсивності руху.
Супроводжують цей проект інженери з Sarawak Energy Berhad (SEB) і китайської Foshan Feichi Automobile Manufacturing Co Ltd і Linde Hydrogen FuelTech. Тестові поїздки триватимуть до 14 серпня. В історії було три хвилі практичного інтересу до водню як палива: в 1970-ті роки, 1990-ті та на початку 2000-х.
Перший водневий автомобіль General Motors представила ще в далекому 1966 році. Але щоразу цій ідеї ніяк не вдавалося розвинутися.
Первые автобусы на водородном топливе вышли в рейс в Малайзии (фото)
І все ж таки з кожним новим відродженням інтересу до водневого палива наука проходить все далі і далі. І вже є надії, що не так далеко те майбутнє, коли водень як паливо для авто стане набагато популярнішим, ніж зараз.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас