Касирка банку крала гроші з карток пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Касирка банку крала гроші з карток пенсіонерів

Кримінал
3916
У Вінниці касирка одного з місцевих відділень банку майже рік викрадала гроші з карток пенсіонерів.
Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.
До правоохоронців звернулись представники банку. Вони повідомили, що підозрюють касирку у розкраданні коштів своїх клієнтів. Як зазначається, до керівництва відділення почали надходити скарги від клієнтів, що з їхніх карток зникають гроші в сумі від 500 до 1000 гривень. При цьому усі потерпілі знімали пенсії в касі банку і їх обслуговувала одна касирка.
“При перевірці з’ясувалось, що під час проведення операції зі зняття коштів з картки у касі, працівниця банку проводила дві грошові операції. Поки клієнт знаходився біля вікна каси, жінка встигала двічі провести банківську операцію – зняти суму, необхідну клієнту, і кілька сотень для себе. Так тривало доти, поки вона не натрапила на пильного клієнта. Літній чоловік помітив, що після зняття готівки в касі, на його рахунку залишається грошей менше, ніж повинно бути. З цією проблемою він звернувся до адміністрації банку. З аналогічною проблемою звернулось ще кілька пенсіонерів”, – йдеться в повідомленні.
Правоохоронці вилучили документацію щодо проведення банківських операцій цим працівником та направили на експертизу. Як з’ясувалось, підписи на квитанціях, де знімала гроші касирка, були підроблені.
Зловмисниці оголошено підозру. Жінку взяли під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 40 000 гривень, яку вона внесла.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас