Коли з’явиться 4G на всіх станціях столичного метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли з’явиться 4G на всіх станціях столичного метро

Казна та Політика
1022
Усі 52 станції метро Києва з тунелями та ескалаторами будуть покриті 4G до кінця 2020 року.
Таку обіцянку дають мобільні оператори і “Хуавей Україна”.
Ще один оператор мобільного зв’язку – “Київстар” – підкреслює, що будівництво закінчать до кінця 2020 року за умови, що керівництво Київської міської державної адміністрації і метро оперативно узгодять прозору процедуру допуску операторів і підрядника до робіт.
“Проект складний, він вимагає часу, оскільки задіяні три оператори, підрядник, КМДА і метро. Необхідно врахувати технічні обмеження. Обсяги робіт великі, а для їх виконання є тільки ночі, коли потяги не ходять. Необхідна підтримка КМДА”, — підкреслили у “Київстарі”.
Як підтверджують у lifecell, будівництво почнеться після підписання спільного договору та отримання доступу для установки обладнання.
За заявами мобільних операторів і підрядника, першими підземними станціями, де з’явиться 4G у грудні 2019 року, стануть кінцеві зупинки трьох гілок метрополітену: “Академмістечко”, “Героїв Дніпра” і “Сирець”.

Довідка Finance.ua

  • Компанія Huawei Ukraine перемогла в тендері на модернізацію мережі 2G та будівництво мережі 4G у Київському метрополітені.
  • Це наймасштабніший проект з розбудови систем зв’язку у метро для Huawei серед 27 країн регіону Центральна та Східна Європа та Скандинавія, куди входить і Україна.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас