Представлено перші в світі окуляри доповненої реальності для плавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перші в світі окуляри доповненої реальності для плавців

Технології&Авто
909
Компанія Form випустила першу в світі гарнітуру доповненої реальності для плавців Swim Goggles.
Гарнітура виконана у вигляді окулярів для плавання і зовні не відрізняється від них. Проте, всередині гаджета прихована начинка від професійного фітнес трекера. В один з окулярів вбудовано прозорий дисплей, на який виводиться інформація про тренування. Підраховується як загальна інформація, на кшталт пройденої дистанції, кількості подоланих басейнів і часу проходження кола, так і більш докладна статистика – кількість помахів руки, кількість спалених калорій тощо.
За обробку інформації відповідає компактний обчислювальний блок, захований в правому окулярі. Акумулятор блоку забезпечує гарнітурі 16 годин роботи на одній зарядці.
За словами розробників, для професійних плавців трекер, виконаний у форматі AR-окулярів набагато кращий від традиційного смарт-браслета на зап’ясті. Розумні наручні трекери для плавців, як правило, взагалі не мають дисплея, тож ознайомитися зі статистикою спортсмен може лише на суші, синхронізувавши браслет зі смартфоном. Моделі ж, які мають дисплей, все одно не дуже зручні – плавцеві доводиться збиватися з ритму, щоб поглянути на зап’ястя.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас