Ілон Маск вирішив прокладати тунелі в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск вирішив прокладати тунелі в Китаї

Світ
650
Генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск оголосив, що в кінці серпня в Шанхаї на другий Всесвітній конференції щодо штучного інтелекту представить The Boring Company China.
Про це пише Science Alert.
Це буде перше розширення інфраструктури його компанії з будівництва тунелів на міжнародний ринок.
У своєму блозі засновник і генеральний директор The Boring Company підтвердив, що компанія приступить до будівництва підводних тунелів для Hyperloop на додаток до запланованих проектів у Лос-Анджелесі, Чикаго, Меріленді і Лас-Вегасі.
Маск створив The Boring Company в 2016 році як дочірню компанію SpaceX, його приватної аерокосмічної транспортної компанії. У 2018 році The Boring Company стала окремою корпоративною організацією, в якій Маск володіє 90% акцій, а SpaceX – 6%. Минулого місяця Маск вперше залучив для The Boring Company зовнішнє фінансування. Йому вдалося отримати на подальший розвиток компанії $120 млн.
Компанія побудувала 2-мильний випробувальний тунель у штаб-квартирі SpaceX в Хоторні, штат Каліфорнія, і має проекти з будівництва подібних транспортних тунелів у Чикаго і між Балтімором і Вашингтоном, округ Колумбія.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас