Коболєв назвав три основні поразки "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коболєв назвав три основні поразки "Нафтогазу"

Енергетика
2883
Голова правління “Нафтогазу” Андрій Коболєв вважає трьома основними поразками втрату ефективного діалогу з акціонером, програш в пропагандистській війні і чинний конфлікт всередині команди “Нафтогазу”.
Про це він розповів в ефірі каналу “KRYM”.
“Я думаю, що однією з найбільших наших поразок є втрата ефективного діалогу з акціонером, яка вже призвела до багатьох негативних наслідків”, – сказав Коболєв.
На його думку, це почалося більше двох років тому – тоді відбулися події, які поступово до цього призводили.
Друга поразка – це, знову ж таки, наш програш в пропаганді, в пропагандистській війні з нашими основними клієнтами, тобто з населенням України. І цей програш є досить сильним, тому що, не маючи медійної можливості займатися пропагандою, якою займалися наші опоненти, ми не змогли донести корисні речі, які несе з собою ринок газу”, – зазначив голова правління “Нафтогазу”.
Він висловив надію, що це може бути виправлено найближчим часом, бо це є дуже важливим елементом будь-якого нового уряду.
Водночас, за його словами, більшість політиків, які спекулювали на цій темі, “вилетіли з тріском” з ВР і як політичні партії, і мажоритарники.
Третьою поразкою для себе особисто я вважаю чинний конфлікт, який зараз всередині команди “Нафтогазу” – поразка не в тому, що ми його програємо, а в тому, що він виник. Можливо, його можна було уникнути, можливо – ні” , – додав Коболєв.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас