Мінрегіон виділить 1,3 млрд грн на медичні та соціальні проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон виділить 1,3 млрд грн на медичні та соціальні проекти

Казна та Політика
117
Мінрегіон профінансує понад 100 проектів у сфері медицини та соцзахисту у рамках Держфонду регіонального розвитку.
Про це повідомив у Facebook заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.
Міністерство вже підтвердило фінансування на суму майже 1,3 млрд грн. Ці кошти направлять на будівництво, реконструкцію, капремонт та закупівлю необхідного обладнання в лікарні, клініки та поліклініки, перинатальні та рекреаційні центри, амбулаторії та інші медзаклади, а також на ремонт і реконструкцію дитячих будинків та інших об’єктів.
“У цілому вже схвалено фінансування з ДФРР на реалізацію 707 проектів регіонального розвитку у всіх областях України. Це будівництво і реконструкція шкіл і дитячих садків (277 проектів), закладів охорони здоров’я та соцзахисту (109 проектів), культури (38 проектів), спорту (131 проект), дорожньо-транспортної інфраструктури (47 проектів), водопостачання та водовідведення (50 проектів) та інші важливі регіональні проекти”, – написав заступник міністра.
Наразі в регіонах активно продовжується будівництво сучасних сільських медамбулаторій за рахунок субвенції з державного бюджету на сільську медицину.
“Загалом уже затверджено фінансування будівництва 561 такого об’єкту. І ми плануємо збільшувати цю цифру в подальшому”, – вказує Парцхаладзе.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас