Vivo готує смартфон з подвійною висувною селфі-камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo готує смартфон з подвійною висувною селфі-камерою

Технології&Авто
350
Через півроку після релізу смартфона V15 Pro компанія Vivo має намір оновити асортимент пристроїв в середній ціновій категорії.
За даними інсайдерів, в оновлену лінійку Vivo V17 увійдуть відразу два апарати. Фішкою старшої моделі стане фронталка на висувному механізмі, оснащена відразу двома об’єктивами.
За даними порталу 91mobiles, презентація Vivo V17 відбудеться в Індії до кінця жовтня – вендор планує запустити новинку в продаж до початку головного індуїстського свята Дівалі. Зовні смартфон буде схожий на Vivo V15 Pro, але отримає деякі зміни в залізній начинці. Докладні специфікації пристрою не повідомляються, але, за чутками, новинка дебютує відразу в двох модифікаціях, включаючи «заряджену» Pro-версію.
Більш доступному Vivo V17 Neo інсайдери приписують відразу чотири основні камери. Інформація про новий смартфон з’явилася в магазині Google Play, де він фігурує під номером моделі 1907N. З передбачуваних характеристик Vivo V17 Neo варто відзначити чіпсет MediaTek Helio P65, Full HD+ дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів з вигнутими бічними гранями, 4 ГБ оперативної пам’яті і операційну систему Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою FunTouch OS.
Ціна і точна дата релізу Vivo V17 і V17 Neo невідомі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас