Працівники залізниці вкрали палива на мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники залізниці вкрали палива на мільйон

Кримінал
1195
Працівників Львівської залізниці спіймали на крадіжках паливно-мастильних матеріалів на мільйон гривень.
Про це повідомляє прес-служба управління захисту економіки в Волинській області.
Так, до складу групи входили машиністи, які організували схему розкрадання, їхні помічники і збирачі поїздів пункту обслуговування вантажних вагонів, а також громадянин, який купував паливо.
Машиністи створювали необхідні умови для зливу дизельного пального з тепловозів. Їхні помічники розкривали дизельні баки і зливали пальне в спеціально підготовлені поліетиленові пакети. У попередньо обумовлених місцях машиністи зупиняли тепловози, де крадене пальне перевантажували в транспортні засоби і перевозили на підпільні АЗС.
Працівники залізниці діяли в нічний час 2-3 рази на тиждень, за раз зливали понад 500 літрів нафтопродуктів. Потім дизпальне реалізовувалося на підпільних автозаправних станціях за цінами нижче ринкових.
Правоохоронці встановили дату, час і місце чергової крадіжки пального і затримали порушників – під час зливу дизельного пального з вантажного потягу сполученням Володимир-Волинський – Устилуг викрили трьох осіб.
Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас