Ігровий смартфон за два дні зібрав 2,5 мільйона попередніх замовлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігровий смартфон за два дні зібрав 2,5 мільйона попередніх замовлень

Технології&Авто
2842
За перші два дні замовлення ігрового бестселера серед смартфонів, кількість людей, які виявили бажання купити цей пристрій, досяглао майже 2,5 мільйона.
На сторінці ASUS ROG Phone 2 за два дні відмітилися вже майже 2,5 мільйона осіб.
Очевидно, що такий високий інтерес до новинки зумовлений грамотною ціновою політикою виробника – базова версія ROG Phone 2 з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті в Китаї пропонується за дуже привабливою ціною в 500 доларів. Всього ж ASUS пропонує шість модифікацій ROG Phone 2 в ціновому діапазоні від 500 до 1900 доларів.
Перша партія ASUS ROG Phone 2 повинна надійти в продаж в Китаї 31 липня. При такій кількості потенційних покупців вона явно буде швидко розпродана і багато людей не зможуть купити смартфон.
Малоймовірно, що ASUS розраховувала на такий високий попит і запасла достатню кількість смартфонів. Тож з великою ймовірністю перший час ця модель буде в дефіциті.
На жаль, докладних даних про умови випуску ASUS ROG Phone 2 в Україні поки немає. Зрозуміло, що українська ціна буде вищою від китайської, але навіть якщо орієнтуватися, наприклад, на 700 доларів, то новинка є досить цікавим варіантом.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас