Hyundai відзвітувала про рекордний прибуток за понад сім років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai відзвітувала про рекордний прибуток за понад сім років

Фондовий ринок
417
Автовиробник Hyundai Motor Co збільшив продажі як на домашньому ринку, так і на іноземних, чим рекордно збільшив чистий прибуток.
Про це повідомляє Reuters.
Південнокорейський автовиробник відзвітував про рекордне зростання квартального чистого прибутку, оскільки ослаблення місцевої валюти сприяло зростанню показників у США, а нові моделі збільшили продажі на внутрішньому ринку.
Чистий прибуток за квартал виріс на 31,2% до 919,3 млрд вон ($780,44 млн), що трохи нижче ринкових оцінок, але як і раніше є найбільшим квартальним приростом Hyundai з першого кварталу 2012 року.
Операційний прибуток виріс на 30,2% при збільшенні виручки на 9,1%, говориться в повідомленні автовиробника.
На домашньому ринку нові моделі, такі як позашляховик Palisade і седан Sonata, допомогли збільшити продажі на 8,1%, на відміну від ослаблення показників відомих зарубіжних конкурентів.
Утім, як повідомляє видання, навіть за таких умов відновлення доходів може ослабнути на тлі потенційного страйку з боку внутрішньої профспілки, який може порушити поставки таких моделей як Palisade як всередині країни, так і за її межами.
Тривала суперечка між профспілкою та керівництвом щодо заробітної платні може мати значний вплив на продажі та прибуток цього року, вважає аналітик Samsung Securities Естер Йім.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас