Послуга адресної доставки кредитної картки кур`єром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послуга адресної доставки кредитної картки кур`єром

Особисті фінанси
710
Оформлення кредитної картки нерідко вимагає великих затрат часу та власних зусиль, на пошук найближчого відділення банку, черг і заповнення анкет. Але завдяки новій послузі від «Юнекс Банк», замовлення та отримання кредитної картки тепер стає простим та комфортним тому, що можливе без відвідування банку!
Для оформлення кредитної картки Вам необхідно бути віком старше 21 року та мати персональний комп’ютер або будь-який інший гаджет з доступом до інтернету. Потім потрібно буде лише заповнити онлайн форму на сайті банку. За вказаними реквізитами наші фахівці самостійно зв’яжуться з Вами для уточнення та схвалення заявки, що займе не більше 15 хвилин Вашого часу.
До речі, при замовленні кредитної картки Ви отримуєте не тільки її доставку, але й автоматично стаєте учасником нашої акції «Відпочивай з вигодою!»
Після погодження банком Вашої заявки, кредитна картка буде доставлена вказаною адресою за допомогою партнера банку – логістичної компанії «Smart Delivery».
Банк активує Вашу картку лише після отримання її Вами особисто. Доставка кредитної картки від «Юнекс Банк» за допомогою кур’єра є повністю відпрацьованою та безпечною для всіх клієнтів банку! Замовити кредитну картку
Бажаєте дізнаватися про головні новини банку першими? Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram! Стежити за оновленнями нашого сайту Ви також можете в Facebook.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас