Xiaomi випустила нову версію Redmi Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила нову версію Redmi Note 7

Технології&Авто
4526
Стало відомо про падіння ціни на смартфон і появу світло-сірого варіанту оформлення гаджета. Таким чином, зараз Redmi Note 7 доступний в п’яти колірних версіях, повідомляє Gizchina.
Про це повідомив віце-президент Xiaomi і голова бренду Redmi Лю Вейбін.
Наразі Note 7 вважається одним з найбільш продаваних смартфонів в світі. Лю Вейбін повідомив про те, що світові продажі смартфонів Redmi Note 7 за півроку перевищили позначку 15 млн одиниць. Конкуренцію цьому смартфону складають гаджети від бренду Honor, які відрізняються великою різноманітністю забарвлень.
Донедавна у гаджета від Redmi були тільки три варіанти кольору. Більш того, не всі з них доступні на кожному ринку, де продаються ці телефони. Спочатку телефон випускався в синьому, сутінковому золотому і яскраво-чорному кольорах.
Однак пізніше до них додався рожевий варіант, а тепер з’явиться Redmi Note 7 в світлому градієнтному забарвленні.
Також було оголошено про те, що Redmi Note 7 з 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті подешевшав до $175. Крім того, голова компанії спростував чутки про анонс Redmi Note 8, заявивши, що у Redmi Note 7 є ще квартал, протягом якого у нього точно не буде конкурентів від бренду Redmi.

Довідка Finance.ua:

  • Redmi Note 7 був випущений 10 січня цього року. Це не флагманський перший продукт після відділення Redmi від Xiaomi. Замість цього він поставляється з функціями середнього рівня, такими як процесор Snapdragon 660, 6,3-дюймовий екран і так далі.
  • 18 березня компанія випустила розширений варіант цього телефону, а саме Redmi Note 7 Pro. Він оснащений 48-мегапіксельною камерою Sony, тим же 6,3-дюймовим повноекранним екраном і Snapdragon 675 SoC. Варіант 6 ГБ + 128 ГБ коштує 1599 юанів. Є всі підстави вважати, що сіро-білий Redmi Note 7 буде продаватися за тією ж ціною.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас