Amazon зберігає записи розмов користувачів вічно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon зберігає записи розмов користувачів вічно

Фондовий ринок
635
Сенатор Кун від штату Делавер направив в травні листа голові Amazon Джеффу Безосу з питанням, наскільки довго компанія зберігає записи голосових взаємодій клієнтів з Alexa. У відповіді йшлося, що компанія зберігає записи протягом необмеженого часу і видаляє їх тільки, якщо користувач стирає їх вручну.
Переписка потрапила до рук журналістів CNET. У листі було сказано, що Amazon стирає розшифровки «з усіх основних запам’ятовувальних пристроїв Alexa». Але деякі записи розмов компанія зберігає, навіть якщо користувач видаляє аудіофайл. Компанія продовжує зберігати певні записи – наприклад, коли користувачі просять «Алексу» оформити підписку на Amazon Music Unlimited, розмістити замовлення в Amazon Fresh, викликати таксі в Uber або Lyft або придбати нову навичку. Також сюди відносяться прохання поставити будильник і нагадати про день народження або зустрічі. “Клієнти не хотіли б і не очікують, що ми видалимо голосові записи зазначених даних або завадимо Алексі виконати поставлене завдання”, – йдеться в листі.
Крім цього, в Amazon пояснили, що навчають Алексу за допомогою записів справжніх розмов і їх розшифровок. Як повідомляв Bloomberg в квітні, в компанії працюють тисячі співробітників з усього світу, які прослуховують аудіозаписи, отримані з розумних колонок Echo.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас