Hyundai представила двигуни нового покоління (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представила двигуни нового покоління (відео)

Технології&Авто
2299
Компанія Hyundai представила двигуни нового покоління з унікальною технологією.
Презентація пройшла 3 липня на спеціальному заході в Hyundai Motorstudio Goyang, повідомляє прес-служба корейської марки.
З повідомлення випливає, що новий мотор Smartstream G T-GDi об’ємом 1.6 літра став економічнішим, потужнішим і продуктивнішим за своїх попередників завдяки тому, що в ньому індивідуально регулюється момент, час і глибина відкриття клапанів.
Це забезпечує технологія CVVD, яка може регулювати час роботи клапана на відміну від своїх попередників. Вона забезпечує підвищення продуктивності мотора на 4%, ефективність використання палива – на 5%, а також знижує рівень шкідливих викидів – на 12%.
Коли автомобіль пересувається з постійною швидкістю, а двигун працює на низьких або середніх оборотах, CVVD відкриває впускний клапан від середини до кінця такту стиснення. Це допомагає підвищити ефективність використання палива за рахунок зменшення опору, викликаного стисненням.
З іншого боку, коли потужність двигуна висока, наприклад, коли автомобіль рухається на високій швидкості, впускний клапан закривається на початку такту стиснення, щоб збільшити кількість повітря, що використовується для загоряння палива в циліндрі, тим самим підвищуючи крутний момент для більш ефективного прискорення.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас