У Aston Martin розкрили таємницю майбутнього автомобіля Джеймса Бонда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Aston Martin розкрили таємницю майбутнього автомобіля Джеймса Бонда

Світ
511
Британський суперкар візьме участь у зйомках майбутньої бондіани. Роль Aston Martin Valhalla як основного автомобіля в майбутньому фільмі про Джеймса Бонда підтвердили в компанії.
Чутки з’явилися ще на початку тижня, напередодні публікації назви майбутньої новинки. Британські ЗМІ повідомляли, ніби перший екземпляр гібридної моделі вже доставлений в студію. Представники бренду підтвердили – автомобіль справді покажуть в 25-му фільмі про Бонда, назви якому поки не придумали. Відомо лише, що на екрани картина вийде в квітні 2020 року. Так само як і те, що Деніел Крейг (актор, який грає роль Бонда) буде використовувати його як основний вид транспорту, поряд з класичними Aston Martin DB5 (останній раз з’являвся у фільмі «Skyfall» в 2012 році) і Aston Martin V8 (з картини «The Living Days» 1987 року).
Новий гібридний гіперкар назвали Valhalla – на честь раю для воїнів за мотивами скандинавських міфів. Новинка, яку вже назвали «молодшим братом» Valkyrie, оснащена гібридним двигуном V6 із заявленою потужністю в 1000 к.с.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас