Глава Xiaomi анонсував нову серію смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Xiaomi анонсував нову серію смартфонів

Технології&Авто
4981
Китайський виробник смартфонів Xiaomi тільки готується випустити нову серію смартфонів, яка отримала назву Xaiomi CC, але вже провів для них окрему презентацію.
На заході не показали нових пристроїв, все обмежилося виступом глави компанії, пише IndianExpress.
Очікується, що на ринок вийдуть дві моделі: Mi CC9 і Mi CC9e. причому смартфон Mi CC9 буде оснащуватися відкидною камерою ззаду. Смартфони розробляють за допомогою апаратної команди компанії Meitu, яку Xiaomi придбала минулого року.
Формула Xiaomi x Meitu AI Aesthetics Lab передбачає залізо Xiaomi і програмні напрацювання Meitu, зокрема, в сфері фотографії та обробки знімків. Як відзначили на заході, нові гаджети будуть орієнтовані на молодіжну аудиторію, для якої важливі фото.
Як зазначається, Xiaomi та Meitu працюють над смартфоном з поворотною камерою, яка зможе виконувати функції і основної, і фронтальної.
Генеральний директор бренду Лей Цзюнь розповів, що букви CC можна трактувати двома способами: це Colorful і Creative (яскравий і креативний дизайн), а також Chic & Cool 90 — це назва молодий дизайнерської команди компанії Xiaomi. Цифра 9 в їхній назві вказує на 9 років з моменту заснування Xiaomi.
Ймовірно, першим в лінійці Xiaomi CC стане модель з індексом Xiaomi M1904F3BC, яка недавно з’явилася в базі даних китайського регулятора TENAA. Передбачається, що смартфон вийде на ринок під ім’ям Xiaomi CC9. Судячи з сертифікаційних документів, він отримає 6,38-дюймовий екран і акумулятор ємністю 3900 мАг з підтримкою швидкої 18-ватної зарядки. Можливо, смартфон отримає корпус з яскравою палітрою кольорів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас