Kia представила компактний кросовер Seltos — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia представила компактний кросовер Seltos

Технології&Авто
5354
20 червня в Делі показали серійну версію кросовера Seltos для ринку Індії, але цей автомобіль стане глобальною моделлю Kia.
На більшість ринків Kia Seltos вийде вже в другій половині цього року.
Перше, що привертає увагу при погляді на «живу» машину – світлодіодні фари. Особливо привабливий Seltos у виконанні GT Line – у таких кросоверів 18-дюймові колеса.
Фотографії інтер’єру поки що не опубліковані, але основні моменти вже відомі. Як опція новинці буде доступний величезний за мірками сегмента 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійної системи і преміальна акустика Bose з вісьмома динаміками. Дорогі версії також отримають повністю цифрову приладову панель, атмосферне підсвічування інтер’єру і бездротову зарядку для гаджетів.
Моторна лінійка Kia Seltos буде варіюватися залежно від ринку. В арсеналі кросовера є 1,6-літровий бензиновий турбомотор потужністю 175 к.с., 150-сильний дволітровий атмосферник і турбодизель об’ємом 1,6 літра, що розвиває 134 сили.
Коробки передач обіцяють три: варіатор, класичний шестиступінчастий автомат і семиступінчастий робот з двома зчепленнями.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас