Топ-5 доступних спорткарів 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 доступних спорткарів 2019 року

Особисті фінанси
3733
Ніколи ще вибір спортивних автомобілів не був таким великим. Кожна з моделей пропонує незабутні гострі відчуття, а в деяких випадках перевершує більш дорогі аналоги.
Alpine A110
Різкий крутний момент двигуна з турбонаддувом, рівновага і простота в управлінні – все це про нього. На цьому автомобілі можна вирушати в подорож – керувати автомобілем легко і комфортно. Офіційно в Україні не продається, але є способи роздобути ласий шматочок французької спортивної історії.
Porsche 718 Cayman
Навіть з новим зменшеним чотирициліндровим турбованим бензиновим двигуном 718 Cayman все ж таки найбільш спортивний зі спортивних купе в продажу. А також найбільш доступним з усієї лінійки. Вартість спорткара складе близько 1 904 630 гривень.
BMW M2 Competition
Новий BMW M2 Competition – доступний в салонах дилерів за ціною від 1 756 377 грн. Шестициліндровий агрегат попередньої моделі замінили на двоциліндровий з турбонаддувом, узятим з більших моделей M3 і M4. А завдяки змінам в шасі і підвісці автомобіль став краще поводитися на розбитих дорогах. Новий M2 Competition настільки хороший, що по праву вважається одним з найкращих автомобілів BMW.
Mazda MX-5
У 2018 році Mazda оновила свій культовий родстер. Не існує жодної сфери, в якій нова Mazda MX-5 не перевершила б свого попередника. Автомобіль коротший, легший, просторіший і краще продуманий. А ще оснащений новим 2,0-літровим двигуном потужністю 23 к.с. Офіційно у нас не продається, але для бажаючих придбати його перешкод не буде.
Toyota GT86 / Subaru BRZ
Симбіоз Toyota GT86 і Subaru BRZ – і перед вами найкрутіший і найприємніший маленький спорткар. Відмінно підійде для тих, хто шукає альтернативу Mazda MX-5 із заднім приводом. Дарує непомірні задоволення від динаміки, керованості і легкості в керуванні. Тим більше, завжди вважалися одними з найдоступніших спортивних купе на ринку України. Сьогодні ж доступні тільки за попереднім замовленням.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас