МАУ почала співпрацювати з Duty Free Americas — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ почала співпрацювати з Duty Free Americas

Фондовий ринок
1496
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) оголосила про старт стратегічного партнерства з американською мережею магазинів безмитної торгівлі Duty Free Americas (Флорида), повідомили віце-президенти компаній Сергій Фоменко (МАУ) і Доф Алек (Duty Free Americas) на прес-конференції в міжнародному аеропорту “Бориспіль” (Київ) у вівторок.
За їхніми словами, зокрема, МАУ і Duty Free Americas запускають послугу попереднього вибору товарів для отримання їх на борту (pre-order duty free).
Як зазначив Фоменко, послуга pre-order duty free надасть пасажирам можливість замовляти товари duty free не в аеропорту, а онлайн разом із запрошенням на реєстрацію рейсу.
Всього в каталозі буде 5 тис. товарів. Він буде доступний для пасажирів на сайті авіакомпанії в липні 2019 року.
“Спільно з нашим партнером ми зможемо конкурувати з ще більшою кількістю хабів, з аеропортами, які намагаються також бути аеропортами пересадки, тому що ціни в каталозі будуть більш конкурентними. Це дасть нам додаткову можливість залучити більше пасажирів, які подорожуватимуть через аеропорт “Бориспіль”. А це буде сприяти тому, що мережа наших маршрутів буде розширюватися”, – зазначив він.

Довідка Finance.ua

Duty Free Americas – мережа магазинів безмитної торгівлі в США, Мексиці та Латинській Америці. Заснована в 1983 році і базується в Голлівуді (штат Флорида, США).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас