Маск назвав вартість майбутнього пікапа Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск назвав вартість майбутнього пікапа Tesla

Технології&Авто
2406
Засновник компанії Tesla Ілон Маск заявив, що Tesla випустить свій електрифікований пікап, який буде коштувати дешевше $50 000.
За словами Маска, пікап «просто не може бути недоступним».
«Ми не хочемо, щоб він був дійсно дорогим. Я думаю, що вартість повинна починатися з менш ніж $50 000 — тобто повинна бути максимальна початкова ціна $49 000. В ідеалі – менше. Він просто не може бути недоступним. Будуть версії вантажівки, які будуть дорожче, але ви повинні мати можливість отримати дійсно відмінну вантажівку за $49 000 «. — підкреслив глава Tesla.
Якщо заявлена ціна не підвищиться до моменту виходу машини на ринок, вантажівка Tesla залишить далеко позаду найближчих конкурентів, наприклад, автомобіль Rivian r1t.
Хоча пікап повинні представити вже в поточному році, про його зовнішність залишається тільки здогадуватися.
«Це повинно бути неймовірно функціонально з точки зору дизайну, і виглядати він повинен приголомшливо — але він не буде схожий на звичайні пікапи. Він буде виглядати як ніби з науково-фантастичних фільмів», — заявив Маск.
Раніше глава Tesla Ілон Маск публікував у своєму блозі деякі технічні подробиці щодо пікапа. Ймовірно, він за замовчуванням отримає двомоторне виконання, а також підвіску, яка зможе самостійно адаптуватися до навантаження.
Презентувати пікап Tesla повинні вже цього літа, а купити його можна буде, скоріш за все, в 2020 році.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас