Apple збільшила ліміт на завантаження файлів зі своїх магазинів через мобільне з'єднання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple збільшила ліміт на завантаження файлів зі своїх магазинів через мобільне з'єднання

Технології&Авто
314
Цього тижня Apple підвищила ліміт для завантаження даних через мобільне з’єднання для iPhone і iPad, яке діє в її магазинах. Це обмеження не дозволяє користувачам завантажувати великі файли і тим самим дозволяє їм уберегтися від надмірних витрат на мобільний зв’язок.
Ліміт завантаження даних з магазинів Apple через мобільне з’єднання збільшено зі 150 МБ до 200 МБ. Це означає, що мережі мобільного зв’язку тепер можна завантажувати більше додатків та ігор.
Незважаючи на те, що за допомогою такого обмеження Apple прагне захистити власників iPhone і iPad від зайвих витрат, багато хто сприймає такий ліміт як недолугу функцію. Справа в тому, що Apple не пропонує можливості перевизначити обмеження і дозволити завантаженню завершитися успішно. Крім того, обмеження поширюється на всіх користувачів, в тому числі і на користувачів з безлімітними тарифними планами на передачу даних. Їм теж заборонено завантажувати програми та ігри об’ємом понад 200 МБ.
Було б логічніше використовувати обмеження у вигляді попередження, що інформує користувача про те, що він збирається завантажити великий файл, але з кнопкою «Продовжити завантаження», щоб завантаження могло завершитися. Навіть користувачам з обмеженими тарифними планами час від часу можуть знадобитися великі додатки.
Востаннє ліміт на завантаження файлів через мобільні мережі для магазинів Apple підвищувався у вересні 2017 року. Тоді він був збільшений зі 100 МБ до 150 МБ.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас