Збитки Uber перевищили 1 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збитки Uber перевищили 1 млрд доларів

Фондовий ринок
863
Збитки американської компанії Uber Advanced Technologies в першому кварталі 2019 року перевищили один мільярд доларів.
Про це йдеться у фінансовому звіті компанії за період з 1 січня по 31 березня поточного року.
Згідно з опублікованими даними, за перші три місяці компанія, яка на початку травня провела процедуру первинного розміщення акцій (IPO) на біржі Нью-Йорка, втратила 1,01 млрд доларів. При цьому її виручка склала 3,1 млрд доларів. Аналітики компанії передрікали, що збитки Uber будуть коливатися між 1 і 1,1 млрд доларів.
Reuters зазначає, що звітність за підсумками першого кварталу може вселити впевненість в інвесторів, позаяк Uber в результаті IPO домігся намічених фінансових цілей. Нині акції компанії торгуються приблизно на 10% нижче початкової їх вартості ($45 за штуку) при первинному розміщенні.
Число замовлень поїздок за допомогою сервісу таксі Uber зросло в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 34%, їх загальна вартість склала 14,6 млрд доларів. У порівнянні з минулим кварталом ця цифра збільшилася на 3,4%, що, за оцінкою Reuters, свідчить про труднощі компанії з пошуком нових водіїв. Число щомісячних активних користувачів у всьому світі зросло з 91 млн в останньому кварталі 2018 року до 93 млн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас