Рада продовжить працювати в найближчі тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада продовжить працювати в найближчі тижні

Казна та Політика
369
Верховна рада має намір продовжити працювати в найближчі тижні. Про це йшлося під час зустрічі глав фракцій зі спікером парламенту Андрієм Парубієм, повідомив глава фракції БПП Артур Герасимов.
“Вчора відбулася зустріч керівників та представників фракцій і груп парламенту під головуванням Андрія Парубія. На ній було зявлено ​​чітка позицію, що Рада має повну можливість приймати закони. Тому що в Україні діє Конституція і в Україні діє безперервність влади. Саме тому з понеділка відбудеться погоджувальна рада. А з вівторка парламент почне приймати важливі закони”, – заявив Герасимов.
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 21 травня підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної ради восьмого скликання. Своїм указом президент також призначив дострокові вибори на 21 липня. Указ президента вже оскаржений у Верховному суді.
Указ про розпуск Ради і дострокові вибори опублікований в “Урядовому кур’єрі”. У зв’язку з цим глава ЦВК Тетяна Сліпачук заявила про старт виборчої кампанії з 24 травня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас