Смартфони Nokia з підтримкою 5G з'являться в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Nokia з підтримкою 5G з'являться в 2020 році

Технології&Авто
270
Компанія HMD Global, яка випускає смартфони під брендом Nokia, уклала ліцензійну угоду з Qualcomm, одним з найбільших в світі постачальників чіпів для мобільних пристроїв.
За умовами договору, HMD Global зможе використовувати запатентовані технології Qualcomm в своїх апаратах з підтримкою мобільного зв’язку третього (3G), четвертого (4G) і п’ятого (5G) поколінь.
Мережеві джерела відзначають, що в розробці вже перебувають смартфони Nokia з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління. Щоправда, такі апарати вийдуть на комерційний ринок, швидше за все, не раніше наступного року.
Іншими словами, компанія HMD Global не має наміру поспішати з випуском 5G-пристроїв. Такий підхід дозволить вийти на ринок в оптимальний час, а також запропонувати смартфони з підтримкою 5G за конкурентноспроможною ціною. Вартість перших 5G-апаратів Nokia, як очікується, виявиться на рівні 700 доларів США.
За прогнозами Strategy Analytics, на 5G-апарати в 2019 році припаде менш ніж 1% в загальному обсязі поставок смартфонів. На початку наступного десятиліття ринок 5G-смартфонів очікує стрімкий розвиток. В результаті, в 2025-му річний обсяг продажів таких апаратів може досягти 1 млрд штук.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас