«Богдан» показала готову електровантажівку з запасом ходу 220 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Богдан» показала готову електровантажівку з запасом ходу 220 км

Технології&Авто
1924
Українська корпорація «Богдан» представила перший екземпляр електричного тягача Богдан ERCV27, виготовленого у Луцьку для данської компанії Banke Electromotive.
Згідно специфікаціям, електровантажівка оснащена літій-залізо-фосфатними акумуляторами емністю 220 кВт, і, за словами виробників, вона зможе проїхати приблизно 220 км із повним допустимим навантаженням. Максимальна швидкість становить 80 км/год, а заявлений термін експлуатації — 12 років.
У кабіні є комбінована вентиляція, система відеоспостереження і кондиціонер.
“Електровантажівка Богдан ERCV27 призначена для механізованого завантаження твердих побутових відходів у містах Європейського Союза”, – відзначили представники корпорації.
Перший примірник тепер повинен пройти сертифікацію в Данії. Якщо все буде успішно, то на луцькому «Автоскладальному заводі №1» почнеться серійне виробництво.
Перше замовлення від Banke Electromotive — на 15 вантажівок, але в перспективі «Богдан» може частково або повністю покривати потреби данської компанії, що становлять 200 одиниць на рік. У перспективі «Богдан» готовий виробляти екологічні спецмашини для вивезення відходів і для українських міст.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас