Microsoft «вбудувала» Internet Explorer в новий браузер Edge — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft «вбудувала» Internet Explorer в новий браузер Edge

Технології&Авто
808
Компанія Microsoft в рамках Build 2019 представила нову версію браузера Edge, який тепер не тільки базується на Chromium, але і пропонує вбудований Internet Explorer.
Режим IE Mode дозволяє завантажувати старі ресурси прямо в Edge, без необхідності переходити в застарілий браузер, зазначило видання The Verge. Компанія додала повноцінний движок «дідка», що оцінять бізнес-користувачі в першу чергу. Не зайвим режим буде і для окремого банківського ПЗ.
Єдиний інтерфейс не тільки спростить взаємодію, але і вкриє від очей старий інтерфейс. Єдина різниця для користувача — індикатор в кутку вкладки з іконкою того самого браузера.
Edge відзначився і новими «Колекціями» — додатковою панеллю, куди передбачається збирати різні шматки інформації з інтернету. Формально це замітка з текстом, картинками і посиланнями.
Інструмент потенційно буде корисним не тільки при зборі інформації по роботі чи навчанні. Так можна зручно формувати варіанти вибору перед покупкою. Наприклад, виділити ключові моделі телевізорів, а потім поділитися посиланням на документ з сім’єю.
На хвилі популярності захисту персональних даних, в Edge впровадили єдину сторінку з усіма налаштуваннями приватності. Будуть доступні як детальні параметри з винятками, так і узагальнені три режими від жорстких обмежень до помірного захисту.
Виробник не уточнив, коли саме всі ці можливості з’являться у фінальній версії браузера. Для користувачів тестового Edge Canary фішки стануть доступні в першу чергу, нехай і в тестовому режимі.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас