"Бізнес-молодь: Ефект WOW від співпраці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бізнес-молодь: Ефект WOW від співпраці"

Особисті фінанси
113
UKRSIBBANK BNP Paribas Group взяв участь у регіональному Форумі «БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ» в рамках ініціативи «Український Пакт заради молоді-2020», що нещодавно пройшов у Черкасах. Організаторами події стали експертна організація Центр «Розвиток КСВ», UNFPA, Фонд ООН в галузі народонаселення та Міністерство молоді та спорту України.
Мета Форуму — посилити діалог між молоддю та роботодавцями заради кращого працевлаштування молоді та розвитку країни. За результатами соціологічного дослідження «Молодь України-2018», 36,6% молодих людей визнали «побудову кар’єри» як найбільш бажане досягнення у житті. В той же час, третина опитаних випускників ЗВО вважає, що має недостатній рівень знань та навичок для працевлаштування.
Під час форуму наші колеги поділилися програмами та можливостями кар’єрного розвитку для молоді, а також розповіли про те, як найкраще взаємодіяти та залучати покоління Z в UKRSIBBANK.
Вперше на Форумі було організовано інноваційній формат вирішення бізнес-кейсів B2Y Challenge. Молоді учасники та учасниці у командах працювали над вирішенням завдань від HR-менеджерів з компаній, генерували нестандартні ідеї та презентували власні рішення. Найкращі учасники з команд отримали подарунки від організаторів. На завершення форуму молодь взяла участь у майстер-класі «Створення резюме та підготовка до співбесіди».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас