Пенсійний фонд України запускає новий сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд України запускає новий сервіс

Казна та Політика
19536
Незабаром подати заявку на оформлення пенсії можна буде онлайн.
Про це повідомив заступник Глави Пенсійного фонду України Владислав Машкін.
Представник відомства на черговій прес-конференції оголосив про організацію запуску спеціального електронного сервісу для тих, кому необхідно в віддаленому режимі подати документи на оформлення пенсії.
Як заявляє Владислав Машкін, скоро за призначенням пенсії люди зможуть звернутися не тільки до підрозділу відомства, а й за допомогою веб-порталу. Достатньо відсканувати пакет документів і заяву, щоб потім документи в електронному вигляді могли автоматично обробити в Пенсійному фонді.
“Коли буде прийнято рішення про призначення пенсії, клієнта запросять до відділення Фонду для видачі пенсійного посвідчення”, – пояснив заступник глави відомства.
На переконання керівництва Фонду, за передовими інформаційними технологіями стоїть майбутнє, а суспільство має потребу в подібних сервісах. Зараз люди прагнуть отримати документи або подати їх, не виходячи з дому. У країні вже реалізовано досить багато подібних проектів, зауважив Владислав Машкін і додав, що у відомстві також хочуть бути доступними, прозорими і максимально уникати традиційного бюрократичного механізму роботи.
Він додав, що подібна ініціатива допоможе збільшити кількість послуг, що надаються населенню дистанційно.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас