Кому і як допомагають кар'єрні радники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому і як допомагають кар'єрні радники

Казна та Політика
328
Від початку року в усіх центрах зайнятості України запрацював новий для суспільства інститут кар’єрних радників – повідомляє Урядовий кур’єр.
“Нині клієнти служби зайнятості — не лише ті, хто має статус безробітного. Це і незайняте населення (на Рівненщині насамперед сільське), і студенти, й навіть пенсіонери, які прагнуть працювати, — розтлумачує нові підходи директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук. — Завжди кажу: що нам треба йти до кожного, хто може працювати, й допомагати знайти себе на ринку праці.”
Служба зайнятості зобов’язана підтримувати клієнтів, бо виконує важливу соціальну місію від імені держави. Але треба розуміти й інше: інвестиції у професійний розвиток та пошук роботи мають повернутися тій-таки державі сторицею через легальну роботу та заробітну плату, яку завтра отримає людина – пояснюється у статті.
“Йдеться про кардинальну зміну підходів: із «середньостатистичного» чи… шаблонного, на виключно індивідуальний, щоб людина максимально ефективно застосувала свої навички та компетенції на ринку праці. Для цього понад дві сотні наших фахівців пройшли навчання та тренінги, які проводили тренери інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості”, – додає заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок.
За матеріалами:
Урядовий кур’єр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас