Amazon запустила музичний сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустила музичний сервіс

Технології&Авто
325
Amazon запустила безкоштовний музичний сервіс з підтримкою рекламного контенту.
Скористатися ним зможуть власники колонок Echo, які будуть мати можливість прослуховування музичних треків без оформлення підписки на Amazon Music і Amazon Prime.
Мережеві джерела повідомляють, що зараз безкоштовний музичний сервіс для власників колонок Echo є своєрідним доповненням до платних підписок. Користувачам Prime доступно 2 млн музичних композицій за $119 на рік. Вони отримують істотну знижку на оформлення підписки в сервісі Amazon Music Unlimited, в бібліотеці якого налічується близько 50 млн треків.
В офіційній заяві компанії йдеться про те, що тепер користувачі зможуть формувати добірки пісень за виконавцями, жанрами або епохою. Сервіс дозволяє збирати композиції поп-виконавців, музику 80-х, колективи, що грають в стилі кантрі, й ін. Сервіс надає плейлисти зі світовими хітами і популярними танцювальними мелодіями. На офіційній сторінці Amazon з’явилося кілька таких добірок, що дають користувачам уявлення про трансльований контент.
Швидше за все, безкоштовний музичний сервіс був організований для збільшення продажів колонок Echo. Зараз нова функція динаміків Echo доступна лише на території США. Аналогічний сервіс Google Home, що з’явився раніше, має більшу географію поширення. Зараз ним можуть скористатися жителі США, Великобританії та Австралії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас