Aston Martin вже тестує свій перший кросовер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin вже тестує свій перший кросовер (відео)

Технології&Авто
1311
Компанія Астон Мартін приступила до активної фази дорожніх тестів свого першого кросовера на трасі в Німеччині.
Модель, яку раніше називали Varekai, вийде на ринок під ім’ям DBX.
На відео з німецької траси “Нордшляйфе” потрапив тестовий прототип Aston Martin DBX, який відрізняється цікавим звучанням. Імовірно, машина отримає 4-літровий турбований V8 виробництва AMG, який на спорткарі DB11 видає 503 к. с. Не виключено, що модель отримає V12 власної розробки Aston Martin, але першим мотором для DBX буде V8.
Ймовірно, кросовер Aston Martin отримає від Mercedes-Benz і частину елементів інтер’єру. А ось електричний варіант DBX також буде базуватися на розробленій британською маркою платформі, але з німецькими компонентами. Електромобіль з’явиться в 2021 році і буде збиратися на новому заводі Aston Martin в Уельсі разом з моделями Lagonda.
Конкурентами для Aston Martin DBX стануть вже серійний Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan і Lamborghini Urus і кросовер Ferrari, що готується до виробництва.
Точної інформації про дату прем’єри Aston Martin DBX поки що немає. Марка пообіцяла показати кросовер до кінця 2019 року, щоб почати продажі автомобіля в наступному році.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас