"Межигір'я" заборгувало 13,6 млн гривень за електрику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Межигір'я" заборгувало 13,6 млн гривень за електрику

Фондовий ринок
287
Компанія “ДТЕК Київські електромережі” звернулася до правоохоронних органів у зв’язку з незаконним споживанням електроенергії резиденцією “Межигір’я”.
Про це повідомила прес-служба постачальника.
Згідно з повідомленням, національний парк урочище “Межигір’я” заборгував 13,6 млн гривень за електроенергію, оскыльки агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) протягом 11 місяців не уклало договір про постачання і розподіл електроенергії з жодною з енергопостачальних компаній, і не має договору розподілу електричної енергії.
ДТЕК Київські електромережі” повідомляє, що неодноразово зверталося до АРМА з пропозицією укласти договір на розподіл електричної енергії, зокрема востаннє – 18 січня 2019 року, однак відповіді отримано не було. Тому компанія вирішила обмежити подачу електроенергії на об’єкт за процедурою, передбаченою законодавством. Зробити цього не вдалося, бо співробітників ДТЕК не допустили на підстанцію “ПС-110 Прибережна”, яка розподіляє електрику для “Межигір’я”, “треті особи в камуфляжі, які представлялися представниками ОО НПУ “Межигір’я”.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас