Google тестує синхронне завантаження оновлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google тестує синхронне завантаження оновлень

Технології&Авто
405
Google Play – магазин додатків для найпопулярнішої в світі мобільної операційної системи, і Google старанно працює над його вдосконаленням, у зв’язку з чим в останні тижні ми спостерігаємо в ньому багато змін і додавання різних функцій.
Тепер Google тестує з деякими користувачами кілька нових функцій для свого магазину, в тому числі можливість завантажувати кілька оновлень додатків одночасно.
Ця нова функція дозволяє користувачам завантажувати оновлення для кількох програм одночасно (на iOS це саме так і працює).
Ще одне оновлення на стороні сервера, що Google в даний час тестує з деякими користувачами Play Store – це можливість переглядати різні ТВ-шоу, доступні за платною підпискою, за категоріями на основі каналу, якому вони належать.
Крім того, в останніх версіях Play Store з’явилася функція «Internal App Sharing» (спільний доступ до додатків) – це щось на кшталт можливості раннього доступу до додатків, які ще перебувають на стадії тестування. Вигулькове вікно з можливістю активувати цю функцію з’являється після кількох натискань на номер версії Play Store, а за замовчанням вона вимкнена.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас