ЮНІСЕФ пропонує фінансування ОТГ на сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЮНІСЕФ пропонує фінансування ОТГ на сході України

Казна та Політика
186
ЮНІСЕФ пропонує розпочати на сході України новий проект з розбудови системи інтегрованих соціальних послуг в ОТГ. Об’єм фінансування складає 5 млн євро.
Інтегрована модель особливо актуальна на місцевому рівні, оскільки передбачає спільну роботу різних підрозділів та служб соціальної сфери. Як обговорювалося на зустрічі представника ЮНІСЕФ з чиновниками Донецької ОДА, це дозволяє системі працювати злагоджено.
“Сервіси надаватимуться у громадах згідно потреб конкретної категорії й конкретної сім’ї та забезпечать максимальну фізичну доступність, дозволять уникнути численних звернень, встановлять нові стандарти якості соціальних послуг. Зокрема, розвиток таких послуг дозволить забезпечити превенцію потрапляння дітей в інституціональні заклади”, – пояснюється у повідомленні Донецької ОДА.

Довідка Finance.ua:

  • 17 квітня у Донецькій ОДА відбулась зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського та керівників структурних підрозділів ОДА з делегацією Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
  • Проект буде реалізований у 12 містах і ОТГ Донецької та Луганської областей протягом двох років (2019-2020) та охопить близько 100 000 осіб.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас