Бренд Lexus представив свій перший мінівен — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бренд Lexus представив свій перший мінівен

Технології&Авто
1276
Lexus представив першу в своїй історії модель в класі мінівенів — повністю новий Lexus LM, створений на базі Toyota Alphard.
Перший у своїй історії мінівен марка Lexus представила на автосалоні в Шанхаї.
Мінівен відрізняється особливим дизайном кузова — новою решіткою радіатора, своєю оптикою, а також великою кількістю хромованого декору. Мінівен Lexus буде 4-місним – весь пасажирський відсік розрахований всього на двох осіб. Роздільні крісла відрізняються численними регулюваннями і особливими матеріалами оздоблення і набивання для максимального комфорту.
Більш простий варіант передбачає 7-місцеву конфігурацію салону, що включає в себе третій ряд крісел з трьома місцями. Технічно багато в чому машина уніфікована з Alphard, але від седана Lexus ES, наприклад, взята підвіска. Як опція доступні перегородка за спинками задніх крісел, в яку може бути вмонтовано 26-дюймовий екран, аналоговий годинник, тримач для парасольки, а також вбудований холодильник.
Залежно від ринку Lexus LM представлять у версії LM 350 з 3,5-літровим бензиновим мотором або LM 300h з гібридним силовим агрегатом на базі 2,5-літрового двигуна з електричною складовою. Будуть доступні передньо- і повнопривідні варіанти.
У 2019 році продажі Lexus LM почнуться в Китаї і на інших азіатських ринках. Мінівен буде доступний тільки в чорному і білому кольорах. Вартість моделі не названа.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас