Huawei готова поставляти 5G-модеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei готова поставляти 5G-модеми

Технології&Авто
239
Тривалий час китайська компанія Huawei відмовлялася продавати стороннім розробникам власні процесори і модеми. Мережеві джерела говорять про те, що позиція виробника може змінитися.
Повідомляється, що компанія готова постачати модеми Balong 5000 з підтримкою 5G, але робити вона це буде тільки в разі укладення контракту з Apple.
Можливість такої угоди дивує, адже раніше представники Huawei говорили про те, що вироблені компанією процесори і модеми призначені тільки для внутрішнього використання. Чи розглядає Apple всерйоз варіант укладення партнерської угоди з Huawei, поки невідомо. Офіційні представники компаній утримуються від коментування цієї теми.
Не можна забувати про напружені відносини, які склалися між Huawei і владою США, яка заборонила використовувати обладнання вендора в федеральних організаціях. Навіть якщо вироблені в результаті такої угоди iPhone будуть поставлятися виключно в КНР, підписання угоди з Huawei може серйозно ускладнити життя Apple в США. З іншого боку, союз із впливовим економічним і технологічним представником бізнесу може принести Apple збільшення зростання продажів на одному з найбільших світових ринків.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас